SlideShow

Λιγα λογια!!!

Αυτο το blog ειναι δημιουργια του ραδιοφωνικου παραγωγου Νικου Ιωβη.Γεννημενος το 1988 στην πολη της Καβαλας ξεκινησε τα πρωτα του βηματα στο ραδιοφωνο το 2006 μεσα απο τον Jeronimo Groovy (σ'αυτο βοηθησε ο Νικος Κατσικαρωνης τον οποιο τον ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου) και την συχνοτητα 106,0 fm κανοντας ντουετο με τον Σταθη Χαραλαμπιδη με την εκπομπη "Homogrooviens".Μετα απο ενα χρονο πορειας στον Jeronimo Groovy ο σταθμος κλεινει και ο Νικος μενει χωρις ραδιοφωνικη στεγη ομως το μικροβιο ειναι μεσα του!Βδομαδες αργοτερα ερχετε η συμφωνια με εναν εξησου μεγαλο σταθμο της Καβαλας τον Energy στους 96,6 fm οπου εκει συνεχιζει το 2007 το ιδιο ντουετο και το ιδιο ονομα εκπομπης.Καθεται μισο χρονο και αποχωρει ο ιδιος λογο καποιον διαφωνιων που υπηρχαν!Στην συνεχεια περναει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα,μεχρι που φτανουμε στο 2009 οπου ξαφνικα απο το πουθενα ξανα εμφανιζεται στο ραδιοφωνο και συγκεκριμενα μεσα απο την συχνοτητα του U.R.P. 89,6 fm μαζι με τον Παντελη Νικητοπουλο με τον οποιο κανουν την εκπομπη "Χωρις Ονομα" για λιγο ομως γιατι αποφασιζουν απο κοινου οτι ειναι καλυτερα να συνεχισουν με δικες τους εκπομπες ο καθενας τους.Και ετσι ο Νικος ξεκιναει την εκπομπη "Εμεις και Εγω" μια εκπομπη νεανικη με χιουμορ και πολυ μουσικη η οποια με τον καιρο αρχιζει να μπαινει στις καρδιες των ακροατων του U.R.P. και οχι μονο.Στο τελος του 2009 γινεται υπευθυνος ροης προγραμματος του ραδιφωνικου σταθμου U.R.P.!!!!Και καπου στις 16.01.10 η συνεργασια με τον U.R.P. σταματαει.Ομως δεν μενει για πολυ μακρια απο τα μικροφωνα.Ερχεται η συνεργασια με εναν καινουργιο σταθμο στην Καβαλα.Επομενη σταση; Ο Star fm Καβαλας 94,4 (Παραρτημα του πρωτου ραδιοφωνου της Δραμας Star fm Δραμας 93,5).Η εκπομπη λοιπον "Εμεις και Εγω" συνεχιζεται και ολα αυτα σε εναν νεο σταθμο με πολλες προυποθεσεις για να γινει το Νο1,ομως λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων ο Νικος σταματαει απο το ραδιοφωνο....

To be Continue...

Λεπτομέρεις

Ονομα: Δημητρης-Νικος
Επιθετο: Ιωβης
Ημ. Γεννησης: 1988
Πολη:Καβαλα
Καταγωγη:Αγιος Ευστρατιος
Ομαδα:A.O.K.
Χομπυ: Ψαροντουφεκο,Pro Evolution,Manager '09,Exteme Sports
Αγαπημενο Ειδος Μουσικης: Ελληνικο Hip-Hop,RnB,Rap,Εντεχνα,Ροκ
Συγκροτηματα:Ημισκουμπρια,Νεβμα,Goin Through,Profesional Sinerz
Τραγουδηστες:Akon
Αγαπημενο Ποτο:Baccardi-Cola,Havanha Μαυρο-Cola
Αγαπημενα Επιτραπεζια: Monopoly,Cluedo
Αγαπημενα...παιχνιδια: Poker,Στοιχημα



Homogrooviens Jeronimo Groovy 2006

Homogrooviens Jeronimo Groovy 2006

Homogrooviens Energy 2007

Homogrooviens Energy 2007

Χωρις Ονομα URP 2009

Χωρις Ονομα URP 2009

Εμεις Και Εγω URP 2009

Εμεις Και Εγω URP 2009

Η ώρα είναι...

Συνέντευξη με τους Pro Sinnerz και τον Κόμη Χ

Chat


Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

H Avril Lavigne αλλάζει πρόσωπο!



H Avril Lavigne αλλάζει πρόσωπο!

Η 25χρονη Καναδή τραγουδίστρια που απέκτησε φανατικούς θαυμαστές με την teen rock της και σάρωσε τα charts με κομμάτια όπως τα ‘Complicated’, ‘Sk8er Boi’, ‘My Happy Ending’ και ‘Girlfriend’, αποφάσισε να αποκαλύψει την ευαίσθητη πλευρά της στο νέο της δίσκο!


Στο τέταρτό άλμπουμ της λοιπόν, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, η Avril Lavigne αποφάσισε να αλλάξει στυλ, επιλέγοντας ακουστικές μελωδίες και λιγότερο aggressive φωνητικά, τραγουδώντας στίχους που εκφράζουν τα βαθύτερα συναισθήματά της.


Τα μισά από τα 12 τραγούδια που θα περιλαμβάνει ο νέος δίσκος, η Avril τα έγραψε μόνη της, σπίτι, συντροφιά με το πιάνο της, ενώ την παραγωγή τη βοήθησε και ο σύζυγός της (και frontman των Sum 41) Deryck Whibley!


Για την ιστορία, το ‘The Best Damn Thing’ του 2007 πούλησε 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα!

Συγκίνηση για τη Δέσποινα στην Καβάλα!



Συγκίνηση για τη Δέσποινα στην Καβάλα!

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στην Ελευθερούπολη Καβάλας, κι ενώ το κοινό αποθέωνε την ελληνίδα star φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά της, η Δέσποινα Βανδή από την συγκίνηση δεν μπόρεσε να τραγουδήσει το ‘Όλα οδηγούν σε σένα’, άφησε το μικρόφωνο και βούρκωσε μπροστά στους θαυμαστές της!


Η στιγμή ήταν πολύ έντονη και οι αναμνήσεις πολλές -καθώς η Δέσποινα έχει ζήσει και μεγαλώσει στην Καβάλα- έτσι αφέθηκε να την παρασύρει η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και άφησε το κοινό να τραγουδήσει το κομμάτι, ενώ εκείνη σκούπιζε τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης από το πρόσωπό της!


Μήπως ήσουν εσύ σ’αυτήν τη συναυλία; Πες μας! Πώς ήταν;

Γιουχαΐσματα για τη Lady Gaga στο V Festival!



Γιουχαΐσματα για τη Lady Gaga στο V Festival!

Τα 15 λεπτά αναμονής ήταν πολλά για τους χιλιάδες θεατές του V Festival που περίμεναν να δουν ζωντανά την Lady Gaga, το Σάββατο 22 Αυγούστου!


Η γνωστή για την εκκεντρικότητα και προκλητική συμπεριφορά της, Lady Gaga, όταν επιτέλους εμφανίστηκε στη σκηνή, μέσα σε καπνούς και ατμοσφαιρικά εφφέ, ξεκίνησε το set της με το ‘Paparazzi’ και αναφώνησε ‘Αγγλία!’ προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού που μέχρι τότε την αποδοκίμαζε!


Το show αποζημίωσε το ανυπόμονο κοινό αφού η Lady Gaga εμφανίστηκε και με νυφικό, και με καυτά κόκκινα εσώρουχα, αλλά και με διαμάντια από την κορυφή μέχρι τα νύχια: ‘Ο λόγος που ζω είναι οι fans μου! Κι εσείς είστε οι πιο cool fans του πλανήτη!’ φώναξε στο κοινό και ανέβηκε σε ένα ασημένιο πιάνο για να συνεχίσει το live της!


Η Lady GaGa για το τέλος είχε φυλλάξει μία εκτέλεση του 'Poker Face’ με πιάνο, αλλά άφησε το τραγούδι στη μέση, είπε ‘συγνώμη, πρέπει να φύγω, σας αγαπώ!’ και έφυγε, προκαλώντας για άλλη μια φορά γιουχαΐσματα και αποδοκιμαστικά σχόλια!


Το setlist της Lady GaGa στο V Festival ήταν το εξής: 'Paparazzi', 'The Fame', 'Beautiful, Dirty, Rich', 'Interlude', 'I Love England', 'Boys Boys Boys', 'Just Dance', 'Interlude', 'Poker Face'.


Εσείς; Κρίνετε υπερβολική την αντίδραση του κοινού;

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Rihanna, Jay-Z και Kayne West μαζί!



Rihanna, Jay-Z και Kayne West μαζί!

Το νέο hit single του Jay-Z ονομαζεται "Run This Town" και συμμετέχουν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της R'n'B σκηνής!

Κάπως έτσι η Rihanna και ο Kayne West βρέθηκαν στο πλευρό του προσωπικού τους φίλου, όχι μόνο φωνητικά αλλά και για τις ανάγκες του video το οποίο σκηνοθέτησε ο Anthony Mandler, που συνεργάζεται για ενδέκατη φορά με την Rihanna!

Το κομμάτι θα συμπεριλαμβάνεται στο καινούριο album του Jay-Z, "The Blueprint 3" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Killers in Latin mode!



Killers in Latin mode!

Mε μία δυνατή και άκρως καλοκαιρινή διασκευή του πασίγνωστου ‘Hotel California’ των Eagles, οι Killers συμμετέχουν στην καινούργια συλλογή ‘Rhythms Del Mundo’ που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα.


Η ιδέα για τη δημιουργία του πρώτου άλμπουμ ‘Rhythms Del Mundo’, ξεκίνησε μετά το φονικό χτύπημα του τσουνάμι στον Ινδικό ωκεανό, με πρωτοβουλία Κουβανών μουσικών.


Η δεύτερη αντίστοιχη δισκογραφική δουλειά έχει πολύ πιο mainstream ύφος, αφού εκτός από τους Killers συμμετέχουν με διασκευές και οι Editors, The Kooks, KT Tunstall, The Zutons, One Republic, Amy Winehouse, Cat Power, Jack Johnson, Kaiser Chiefs και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.


Τα έσοδα του νέου άλμπουμ και αυτή τη φορά θα διατεθούν για την προστασία του περιβάλλοντος και την αποκατάσταση των θυμάτων φυσικών καταστροφών.


Άκου εδώ λοιπόν το Hotel California από Killers. Πώς σου φαίνεται;










The next Madonna?



The next Madonna?

Τα πρότυπα αλλάζουν και τα κατεστημένα μουσικά είδωλα πέφτουν, σύμφωνα με την μουσική ιστορία! Ποια θα είναι λοιπόν η διάδοχος της Madonna;


Britney Spears, η δοκιμασμένη! Τόσο καιρό την αποκαλούν πριγκίπισσα της pop, ενώ η Madonna κατέχει το θρόνο! Με τέτοια καριέρα, καιρός δεν είναι λοιπόν να φορέσει και αυτή το στέμμα; Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει ένα πρόβλημα να κοντρολάρει τα νεύρα της, οπότε μήπως είναι λιγάκι δύσκολο να αναλάβει τέτοιο τίτλο;


Katy Perry, η φιλόδοξη! Η ίδια δηλώνει ότι έχει όλα τα ατού για να γίνει η νέα Madonna, η Katy έχει προκλητικό look, δυναμική παρουσία και το ίδιο ύψος με τη βασίλισσα της pop (δεν τη λες και πρώτο μπόι). Κάτι της λείπει όμως! Καμιά ιδέα;


Milley Cyrus, το βρέφος! Η νεαρή Cyrus είναι μεγάλη fan της Madonna, αλλά και ποιος δεν είναι εδώ που τα λέμε. Αν και δεν το έχει για βασίλισσα, έχει ήδη μια πολύ πετυχημένη καριέρα και αν παίξει σωστά τα χαρτιά της, ίσως σε καμιά δεκαετία να έχει πιθανότητες.


Lady GaGa, το δυνατό outsider! Η εκκεντρική Lady GaGa, έχει πολλές δυνατότητες να παραλάβει τη σκυτάλη της pop queen! Το ντύσιμο της παραπέμπει στη Madonna των 80’s, έχει ακράτητο σεξουαλικό ταμπεραμέντο και έχει την ικανότητα να προκαλεί με τις εμφανίσεις της! Αναμφισβήτητα είναι μια επιλογή, αλλά το πρόβλημα που υπάρχει είναι αν το άστρο της θα πέσει τόσο γρήγορα όσο ανέβηκε!


Ποια είναι η δική σου επιλογή;

Ο άνθρωπος χαμαιλέοντας



Ο άνθρωπος χαμαιλέοντας

Η Lady GaGa είναι αναμφισβήτητα η μοναδική καλλιτέχνης που τολμάει να κάνει τόσο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Μετά τη φούστα και το παλτό με τους ήρωες του "Muppet Show" έκανε μία ακόμα εμφάνιση εμπνευσμένη από τα κινούμενα σχέδια των παιδικών μας χρόνων.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, η κατά τις φήμες, νέα πριγκίπισσα της pop βγήκε από το Phoenix Hotel στην Κοπεγχάγη με μωβ χαίτη στα μαλλιά, μπεζ κορμάκι και τακούνια που θύμιζαν νύχια αλόγου θέλοντας προφανώς να αποτίσει φόρο τιμής στα πολύχρωμα "Μικρά μας Πόνυ"!

Η δημοφιλής star με το χτένισμα που θα ζήλευε και η Amy Winehouse υπέγραψε αυτόγραφα στους fans της που την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο κι επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που την περίμενε.

Η εκκεντρική Lady GaGa μπορεί να έχει σχολιαστεί για τις υπερβολές της, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το look δεν έχει σχέση με το μουσικό της ταλέντο, καθώς η καριέρα της έχει πραγματικά απογειωθεί!

Άλλωστε ποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο;

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη!



Το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη!

Πιο κοντά’ λέγεται το νέο single του Κώστα Μαρτάκη σε παραγωγή των Holter & Erixson, από τη Σουηδία, οι οποίοι έγραψαν και τη μουσική για το καλοκαιρινό dance hit!


Τους στίχους έχει επιμεληθεί η Βίκυ Γεροθόδωρου και το video clip έχει σκηνοθετήσει ο ταλαντούχος Δημήτρης Συλβέστρος!


Χάρη στην ανανεωμένη εμφάνιση του Κώστα Μαρτάκη και τον άκρως χορευτικό ρυθμό του κομματιού, το 'πιο κοντά' θα ακουστεί σίγουρα δυνατά στα ελληνικά airplays και στις καλοκαιρινές μας διακοπές!


Αυτό το καλοκαίρι... ας έρθουμε όλοι ‘πιο κοντά’!








Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Aerosmith!



Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Aerosmith!

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο 61χρονος Steve Tyler την Τετάρτη 5 Αυγούστου, μετά από συναυλία στην South Dakota της Αμερικής! Eκεί που χόρευε και τραγουδούσε το ‘Love in an Elevator’ πάνω στο catwalk, γλίστρησε, έπεσε και τραυμάτισε το λαιμό και τον ώμο του.


Το show σταμάτησε στα μισά, και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Rapid City Regional Hospital. Σύμφωνα όμως με τη σελίδα της κόρης του Mia Tyler στο Twitter, ο frontman των Aerosmith είναι καλά και αναρώνει.


Τελειωμό δεν έχει η γκαντεμιά onstage φέτος! Μετά την κατάρρευση της οροφής στην σκηνή του Stade Lelodrome όπου θα πραγματοποιούσε συναυλία η Madonna, και ο frontman των Kaiser Chiefs Ricky Wilson τραυματίστηκε στη σκηνή! Για την ακρίβεια έσπασε ένα πλευρό κατά τη διάρκεια συναυλίας των Kaiser Chiefs στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης όπου ήταν το support group των Green Day.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Το νέο album της Rihanna έχει ήχους από Καραϊβική!



Το νέο album της Rihanna έχει ήχους από Καραϊβική!

Η Miss Disturbia, έχει βάλει σκοπό να μας εντυπωσιάσει για τα καλά με τον νέο ήχο του επερχόμενου album της και για αυτό επέλεξε να συνεργαστεί με τον R'n'B μουσικό Sean Kingston για την μουσική της νέας της δουλειάς.


Οι δυο τους έχουν ένα κοινό σημείο, στο οποίο ποντάρουν και για την επιτυχία της συνεργασίας τους που δεν είναι άλλο από τον τόπο καταγωγής τους.


Ο Sean Kingston προέρχεται από την Τζαμάικα, ενώ η Rihanna από τα Barbados και για αυτό αποφάσισαν να ενώσουν τις μουσικές καταβολές των τόπων τους και να παρουσιάσουν ένα εναλλακτικό μουσικό δημιούργημα.


Ελπίζουμε απλά να μην το παρατραβήξουν και ξεπεράσουν τα όρια, όπως η συνάδελφος της Rihanna, Amy Winehouse, η οποία ενθουσιάστηκε τόσο με τη ζωή στην Santa Lucia, που αποφάσισε να τραγουδάει στην τοπική διάλεκτο, φρικάροντας τους παραγωγούς!

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Mad Presents: Michael Jackson, η ζωή ενός θρύλου...



Mad Presents: Michael Jackson, η ζωή ενός θρύλου...

Το βιβλίο για τη ζωή του θρυλικού βασιλιά της Pop, Michael Jackson, κυκλοφόρησε και έρχεται να μας καθηλώσει με λεπτομέρειες και ενημέρωση για τη μουσική του μεγάλου καλλιτέχνη.


Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αφιερώσεις των θαυμαστών στον απόλυτο star, με όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του και τα κομμάτια που αγαπήθηκαν από τους θαυμαστές του ανά την υφήλιο, το μουσικό λεύκωμα αποτελεί ένα πραγματικό φόρο τιμής στον καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην παγκόσμια μουσική.


Το δημιούργημα του Michael Heatly για τον μοναδικό Michael Jackson κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός και μπορεί να βρεθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στα Metropolis!










Οι Red Hot Chili Peppers ετοιμάζουν νέο δίσκο!



Οι  Red Hot Chili Peppers ετοιμάζουν νέο δίσκο!

Οι Red Hot Chili Peppers δήλωσαν τον Σεπτέμβριο του 2007 ότι είχαν ανάγκη από διακοπές αλλά έκτοτε έχουν περάσει δύο χρόνια! Από τότε μάλιστα, ο drummer του συγκροτήματος Chad Smith δημιούργησε δύο άλλα σχήματα - τους Chickenfoot και τους Bombastic Meatbats.


Ο Chad Smith που έβγαλε την ανακοίνωση δεν αποκάλυψε περισσότερα για το δίσκο, αλλά είπε ότι τα νέα κομμάτια θα προκύψουν από... τζαμαρίσματα!


Χωρίς να έχουμε άλλες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του δίσκου, δεν μπορούμε να αναμένουμε τίποτα πέρα από εκρηκτική ροκ, αφού το τελευταίο άλμπουμ των RHCP, το "Stadium Arcadium" του 2006 πούλησε 7 εκατομμύριο αντίτυπα και έγινε Νο 1 σε δεκάδες χώρες.

O θάνατος σου, η ζωή μου!



O θάνατος σου, η ζωή μου!

Το τελευταίο αντίο στο βασιλιά της Pop που δόθηκε στο Staples Center, ήταν πραγματικά συγκινητικό, αλλά ήταν το ίδιο ειλικρινές;


Είναι δεδομένο ότι ο κάθε άνθρωπος πονάει και πενθεί με τον δικό του τρόπο για το χαμό ενός αγαπημένου του ατόμου, αλλά η οικογένεια Jackson φαίνεται ότι μετά τον αποχαιρετισμό, επέστρεψε για τα κάλα σε επαγγελματική δραστηριότητα.


Οι φήμες για την επανένωση των Jackson 5, με ένα λιγότερο μέλος φυσικά, άρα Jackson 4, έχουν κάνει το γύρο του πλανήτη εδώ και αρκετές μέρες, ενώ όλα τα υπόλοιπα αδέλφια κάνουν τις δικές τους δισκογραφικές προσπάθειες.


Συγκεκριμένα η Janet Jackson, η οποία ήταν το δεύτερο πιο πετυχημένο παιδί της οικογένειας, ετοιμάζει το νέο της album, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2010.


Αλλά, η επιχειρηματική δράση δεν σταματάει εδώ. Ταινίες, αφιερώματα και δεκάδες ακόμα promo events για τον αδικοχαμένο MJ, αποτελούν πραγματικά χρυσωρυχεία, χωρίς να συμπεριλάβουμε τις πωλήσεις των albums που βρίσκονται στην κορυφή των charts!


Το ερώτημα, που παραμένει είναι κατά πόσο ο ίδιος ο στενός κύκλος του μεγάλου star εκμεταλλεύεται τον θάνατο του και κατά πόσο τιμούν όντως την μνήμη του, καθώς έχουν βγάλει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο "σφυρί", με τελευταίο παράδειγμα την πολύκροτη δημοπρασία του πορτρέτου του, ζωγραφισμένο από τον Andy Warhol.


Μήπως τελικά τα όρια έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ και μήπως ο χαρακτηρισμός της μνημόσυνης τελετής ως "πανηγύρι", από την Elizabeth Taylor, δεν απέχει και τόσο από την πραγματικότητα!

Οι πρώτες εικόνες από την καινούργια ταινία του Σάκη Ρουβά!



Οι πρώτες εικόνες από την καινούργια ταινία του Σάκη Ρουβά!

Αφού χάρισε τη φωνή του στον Κουασιμόδο για την μεταγλωττισμένη εκδοχή της "Παναγίας των Παρισίων" του Disney, αλλά και στον Lightning McQueen από το "Cars", αφού πρωταγωνίστησε το 2007 στο ‘Alter Ego’, την πιο ακριβή ελληνική παραγωγή που έγινε ποτέ, ο Σάκης επιστρέφει το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε ρόλο αδίστακτου δολοφόνου!


Κρατάμε όλοι την ανάσα μας λοιπόν μέχρι τον Σεπτέμβριο, για να δούμε την νέα ταινία του Σάκη με τίτλο ‘Duress’, σε σκηνοθεσία του Jordan Barker, η οποία γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και από σήμερα μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer της!










Ο ήρωας Richard (Martin Donovan), ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει την αυτοκτονία της γυναίκας του και να βελτιώσει τη σχέση του με την κόρη του, γίνεται μάρτυρας σε μία απάνθρωπη δολοφονία και μένει στο έλεος του δολοφόνου Abner Solvie, που ενσαρκώνει ο Σάκης. Γίνεται λοιπόν δέσμιός του και για να προστατεύσει και τον εαυτό του αλλά και αυτούς που αγαπά, αναγκάζεται εκβιαστικά να αποτελειώνει τους φόνους που ξεκινά ο Solvie. Μέσα σε τύψεις και ενοχές για τους φόνους πρέπει να αποφασίσει: θα συνεχίσει να σκοτώνει αθώους για να σώσει τη ζωή της κόρης του;


Ο ακούραστος Σάκης Ρουβάς φαίνεται να μην έχει σταματημό, καθώς μέσα σε ένα χρόνο έχει γίνει πατέρας, έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, ετοίμασε νέα ταινία, θα παρουσιάσει το νέο X-factor και παράλληλα, έχει ξεκινήσει ήδη περιοδεία η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία!


Η χθεσινή του εμφάνιση στην Ηγουμενίτσα προκάλεσε το δυνατό χειροκρότημα του κοινού και έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις!

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Όταν ο βασιλιάς της Pop συναντάει τον βασιλιά της Pop Art!



Όταν ο βασιλιάς της Pop συναντάει τον βασιλιά της Pop Art!

Όλοι θυμόμαστε την δεκαετία των 80's σαν μια περίοδο γεμάτη disco και pop ακούσματα, τα οποία πρωτοστατούσαν, αλλά και στιλιστικά λάθη που παρόλα αυτά συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε!


Tο 1984 δύο από τις μεγαλύτερες μορφές των εικαστικών και της μουσικής συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν για ένα μοναδικό πίνακα, ο οποίος σήμερα στοιχίζει μια ολόκληρη περιουσία!


Ο βασιλιάς της Pop Michael Jackson, συναντήθηκε με τον βασιλιά της Pop Art, Andy Warhol και ο ξεχωριστός ζωγράφος φιλοτέχνησε το πορτρέτο του μουσικού θρύλου με τον δικό του μοναδικό τρόπο.


Ήταν συνήθεια άλλωστε του πρωτοπόρου καλλιτέχνη να ζωγραφίζει διάφορα διάσημα pop είδωλα και να πουλάει τα πορτρέτα τους σε fans ή και στους ίδιους σε σκανδαλώδεις ψηλές τιμές.


Ένα παράδειγμα είναι η τιμή για το πορτρέτο της Elizabeth Taylor, η οποία έφτασε το ποσό των 23 εκατομμυρίων δολαρίων!


Αυτή τη φορά ο πίνακας του Warhol που βγαίνει σε πλειστηριασμό, δεν είναι άλλος από το πορτρέτο του Michael Jackson, o οποίος αναμένεται να πωληθεί έναντι κάποιου αστρονομικού ποσού!


Η δημοπρασία θα γίνει στην O2 Arena του Λονδίνου, οπού ο MJ θα έκανε τις μουσικές του εμφανίσεις.

Είστε έτοιμοι για τον Σάκη live;



Είστε έτοιμοι για τον Σάκη live;

Αφού κατάφερε να γεμίσει το Καλλιμάρμαρο στάδιο στην Αθήνα, με μία ανεπανάληπτη συναυλία την 1η Ιουλίου, ο Σάκης ετοίμασε βαλίτσες και αποφάσισε να επισκεφθεί και την υπόλοιπη Ελλάδα!


Σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου, ο λαμπερός Σάκης θα εμφανιστεί ζωντανά στην Ηγουμενίτσα για μία μοναδική, αλλά αξέχαστη βραδιά!


Το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται την Πέμπτη 13 Αυγούστου στη Χαλκιδική, ενώ την Τετάρτη 19 Αυγούστου ο Σάκης θα βρίσκεται στη Ρόδο και το Σάββατο 22 Αυγούστου στη Χρυσούπολη.


Η περιοδεία του αγαπημένου σας Σάκη θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου με τελευταίο σταθμό την Λάρισα και ένα εκπληκτικό live concert party!



Ετοιμαστείτε για βραδιές γεμάτες ένταση, πάθος και θέαμα με τον Σάκη... live!


Είστε έτοιμοι;

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

New Logo

Ψαχνω να βρω εδω και πολυ καιρο ενα καινουργιο logo για την εκπομπη ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...Δυσκολευτηκα αρκετα αλλα βρηκα κατι!Θα ηθελα σας παρακαλω την γνωμη σας! Να μου πειτε ποιο πιστυεται οτι θα μπορουσε να ηταν "αξιο" :) η να κρατησω το παλιο,η αν εχετε καποια αλλη ιδεα ειναι ευπροσδεκτη!

Παρακατω εχω 3 καινουργια(παρομοια μεταξυ τους) Περιμενω την γνωμη σας και τα σχολια σας!

Με αγαπη Νικος Ι ωβης....








O Ricky Martin τα καταφέρνει μια χαρά!



O Ricky Martin τα καταφέρνει μια χαρά!

Η απουσία του Ricky Martin απο τα μουσικά δρώμενα έγινε αισθητή σε πολύ κόσμο, αλλά ήταν δικαιολογημένη μια και ο Λατίνος τραγουδιστής είναι πια πατέρας και μάλιστα μόνος του έχει αναλάβει το μεγάλωμα των δύο μικρών δίδυμων παιδιών του.

Μετά από τέσσερα χρόνια λοιπόν, ο Ricky, σαφώς πιο ώριμος και συγκροτημένος, επιστρέφει στο studio για να ετοιμάσει το νέο του δίσκο σε συνεργασία με τη Sony, ο οποίος θα περιέχει Αγγλικά και Ισπανικά κομμάτια, διατηρώντας και πάλι έντονο το latin στοιχείο!

Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε!



Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε!

Η απόφαση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον 50 Cent και την Γερμανική διαφημιστική εταιρεία, ήταν ξεκάθαρη, καθώς οι ευρωπαίοι επιχειρηματίες συμφώνησαν να καλύψουν όλα τα έξοδα της συναυλίας του διάσημου rapper.

Για την ακρίβεια μάλιστα και για να φανεί καλή θέληση, ο 50 Cent πήρε το ποσό των 125 χιλιάδων ευρώ σαν προκαταβολή!

Από τότε βέβαια, ούτε συναυλία έγινε, ούτε οι Γερμανοί πήραν ποτέ τα λεφτά τους πίσω!

Η μάχη αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, καθώς η πρώτη μήνυση έχει ήδη κατατεθεί!

Το νέο single από Stereo Mike και Shaya το άκουσες;



Το νέο single από Stereo Mike και Shaya το άκουσες;

Με ένα δυναμικό single ο Stereo Mike και η Shaya διατηρούν σταθερά την παρουσία τους στα μουσικά δρώμενα για τον χειμώνα!


Το "Εσύ και Εγώ", είναι ένα δυνατό R'n'B κομμάτι που θα μας κινήσει σίγουρα το ενδιαφέρον και θα το ακούσουμε πολύ το χειμώνα, μια και θα κυκλοφορήσει επίσημα στα τέλη Οκτωβρίου.


Το τραγούδι έχει ήδη ακουστεί στην εκπομπή Mad Day live, αλλά και στη συναυλία του Amita Motion Tour στη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας το ενδιαφέρον και το χειροκρότημα του κοινού.


Την μουσική έχει αναλάβει ο Stereo Mike, ενώ τους στίχους έχει επιμεληθεί η Mad Χριστίνα Σολδάτου σε συνεργασία με τον αγαπημένο rapper.


Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Οκτώβριο, οπού θα έχουμε στη διάθεση μας και επίσημα το νέο τραγούδι!









Τίποτα δεν σταματάει την Madonna



Τίποτα δεν σταματάει την Madonna

Μαθήματα σκηνικής παρουσίας παρέδωσε ακόμα μια φορά η Madonna με τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες on stage.


Εκεί που κάθε άλλος καλλιτέχνης θα διέκοπτε την εμφάνιση του, η Maddy συνέχισε να τραγουδάει και να ξεσηκώνει το κοινό του Όσλο.


Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, μια δυνατή καταιγίδα ξέσπασε στο συναυλιακό χώρο και παρά την ασταμάτητη βροχή και τον δυνατό αέρα, η Madonna παρέμεινε στη θέση της και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της κανονικά!


Κάπως έτσι ξεχωρίζει μια πραγματική επαγγελματίας...














Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Oasis Vs Beatles!



Oasis Vs Beatles!

Αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μάλλον δύσκολο να συγκρίνεις τα δύο συγκροτήματα, καθαρά και μόνο από άποψη ιστορικότητας και μουσικής συμβολής, φαίνεται ότι κάποιοι δεν διστάζουν να το κάνουν!


Συγκεκριμένα, ο Christiano Ronaldo, σε συνέντευξη του γύρω από μουσικά θέματα, δήλωσε ότι οι Oasis είναι πολύ καλύτεροι των Beatles και όπως φαίνεται δεν είναι ο μόνος!


Με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά άτομα που συμμερίζονται την ίδια άποψη, συγκρίνοντας ή ακόμα και ταυτίζοντας το θρυλικό συγκρότημα με τους Oasis!


Ποια είναι η δίκη σας άποψη;

Ποιος θα πάρει τη θέση του Michael Jackson!



Ποιος θα πάρει τη θέση του Michael Jackson!

Αντικαταστάτη ξεκίνησαν να αναζητούν οι διοργανωτές των συναυλιών στην Ο2 Arena του Λονδίνου, μετά τον θάνατο του Michael Jackson, μια και πρέπει να αναπληρώσουν τον κενό των εμφανίσεων του μεγάλου καλλιτέχνη!


Τα ονόματα στα οποία φαίνεται να στρέφονται οι υπεύθυνοι είναι δύο και μεγάλης εμβέλειας!


Ο Robbie Williams είναι ο ένας καλλιτέχνης, ο οποίος είναι και ο πιο πιθανός να καλύψει αυτό το χρονικό κενό, καθώς έχει τη δυνατότητα να γεμίσει ολόκληρο το στάδιο με fans!


H δεύτερη επιλογή πάλι, είναι μια μεγάλη κυρία της παγκόσμιας μουσικής που κάνει την επιστροφή της στο μουσικό στερέωμα! Η Whitney Houston είναι μια ακόμα καλή επιλογή, αλλά ίσως να ήταν πιο σοφό να εμφανιστεί μετά την κυκλοφορία του νέου της album!


Whitney ή Robbie; Και αν η Ο2 Arena κλείσει αντικαταστάτη, μήπως η εμφάνιση ενός άλλου καλλιτέχνη είναι αγένεια ως προς τη μνήμη του MJ;