SlideShow

Λιγα λογια!!!

Αυτο το blog ειναι δημιουργια του ραδιοφωνικου παραγωγου Νικου Ιωβη.Γεννημενος το 1988 στην πολη της Καβαλας ξεκινησε τα πρωτα του βηματα στο ραδιοφωνο το 2006 μεσα απο τον Jeronimo Groovy (σ'αυτο βοηθησε ο Νικος Κατσικαρωνης τον οποιο τον ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου) και την συχνοτητα 106,0 fm κανοντας ντουετο με τον Σταθη Χαραλαμπιδη με την εκπομπη "Homogrooviens".Μετα απο ενα χρονο πορειας στον Jeronimo Groovy ο σταθμος κλεινει και ο Νικος μενει χωρις ραδιοφωνικη στεγη ομως το μικροβιο ειναι μεσα του!Βδομαδες αργοτερα ερχετε η συμφωνια με εναν εξησου μεγαλο σταθμο της Καβαλας τον Energy στους 96,6 fm οπου εκει συνεχιζει το 2007 το ιδιο ντουετο και το ιδιο ονομα εκπομπης.Καθεται μισο χρονο και αποχωρει ο ιδιος λογο καποιον διαφωνιων που υπηρχαν!Στην συνεχεια περναει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα,μεχρι που φτανουμε στο 2009 οπου ξαφνικα απο το πουθενα ξανα εμφανιζεται στο ραδιοφωνο και συγκεκριμενα μεσα απο την συχνοτητα του U.R.P. 89,6 fm μαζι με τον Παντελη Νικητοπουλο με τον οποιο κανουν την εκπομπη "Χωρις Ονομα" για λιγο ομως γιατι αποφασιζουν απο κοινου οτι ειναι καλυτερα να συνεχισουν με δικες τους εκπομπες ο καθενας τους.Και ετσι ο Νικος ξεκιναει την εκπομπη "Εμεις και Εγω" μια εκπομπη νεανικη με χιουμορ και πολυ μουσικη η οποια με τον καιρο αρχιζει να μπαινει στις καρδιες των ακροατων του U.R.P. και οχι μονο.Στο τελος του 2009 γινεται υπευθυνος ροης προγραμματος του ραδιφωνικου σταθμου U.R.P.!!!!Και καπου στις 16.01.10 η συνεργασια με τον U.R.P. σταματαει.Ομως δεν μενει για πολυ μακρια απο τα μικροφωνα.Ερχεται η συνεργασια με εναν καινουργιο σταθμο στην Καβαλα.Επομενη σταση; Ο Star fm Καβαλας 94,4 (Παραρτημα του πρωτου ραδιοφωνου της Δραμας Star fm Δραμας 93,5).Η εκπομπη λοιπον "Εμεις και Εγω" συνεχιζεται και ολα αυτα σε εναν νεο σταθμο με πολλες προυποθεσεις για να γινει το Νο1,ομως λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων ο Νικος σταματαει απο το ραδιοφωνο....

To be Continue...

Λεπτομέρεις

Ονομα: Δημητρης-Νικος
Επιθετο: Ιωβης
Ημ. Γεννησης: 1988
Πολη:Καβαλα
Καταγωγη:Αγιος Ευστρατιος
Ομαδα:A.O.K.
Χομπυ: Ψαροντουφεκο,Pro Evolution,Manager '09,Exteme Sports
Αγαπημενο Ειδος Μουσικης: Ελληνικο Hip-Hop,RnB,Rap,Εντεχνα,Ροκ
Συγκροτηματα:Ημισκουμπρια,Νεβμα,Goin Through,Profesional Sinerz
Τραγουδηστες:Akon
Αγαπημενο Ποτο:Baccardi-Cola,Havanha Μαυρο-Cola
Αγαπημενα Επιτραπεζια: Monopoly,Cluedo
Αγαπημενα...παιχνιδια: Poker,Στοιχημα



Homogrooviens Jeronimo Groovy 2006

Homogrooviens Jeronimo Groovy 2006

Homogrooviens Energy 2007

Homogrooviens Energy 2007

Χωρις Ονομα URP 2009

Χωρις Ονομα URP 2009

Εμεις Και Εγω URP 2009

Εμεις Και Εγω URP 2009

Η ώρα είναι...

Συνέντευξη με τους Pro Sinnerz και τον Κόμη Χ

Chat


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Οι πιο hot συναυλίες του 2010!

Οι πιο hot συναυλίες του 2010!

Ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται! Κρατάμε βέβαια... μικρό καλάθι γιατί στην Ελλάδα οι ακυρώσεις είναι συχνό φαινόμενο, παρόλ'αυτά δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι!

Επιβεβαιωμένα είναι από τώρα τα live των Metallica τον Ιούνιο, Manu Chao τον Ιούλιο και φυσικά U2 τον Σεπτέμβριο.

Φημολογείται όμως ότι από την Ελλάδα θα περάσουν στα πλαίσια των world tour τους και οι: Norah Jones, Rammstein, Pearl Jam, Elvis Costello αλλά και... Lady Gaga, Rihanna, Eminem, Robbie Williams και Black Eyed Peas!


Αυτά κι αν είναι καλά νέα!


Ποιό live του 2010 περιμένετε με περισσότερη ανυπομονησία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: