SlideShow

Λιγα λογια!!!

Αυτο το blog ειναι δημιουργια του ραδιοφωνικου παραγωγου Νικου Ιωβη.Γεννημενος το 1988 στην πολη της Καβαλας ξεκινησε τα πρωτα του βηματα στο ραδιοφωνο το 2006 μεσα απο τον Jeronimo Groovy (σ'αυτο βοηθησε ο Νικος Κατσικαρωνης τον οποιο τον ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου) και την συχνοτητα 106,0 fm κανοντας ντουετο με τον Σταθη Χαραλαμπιδη με την εκπομπη "Homogrooviens".Μετα απο ενα χρονο πορειας στον Jeronimo Groovy ο σταθμος κλεινει και ο Νικος μενει χωρις ραδιοφωνικη στεγη ομως το μικροβιο ειναι μεσα του!Βδομαδες αργοτερα ερχετε η συμφωνια με εναν εξησου μεγαλο σταθμο της Καβαλας τον Energy στους 96,6 fm οπου εκει συνεχιζει το 2007 το ιδιο ντουετο και το ιδιο ονομα εκπομπης.Καθεται μισο χρονο και αποχωρει ο ιδιος λογο καποιον διαφωνιων που υπηρχαν!Στην συνεχεια περναει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα,μεχρι που φτανουμε στο 2009 οπου ξαφνικα απο το πουθενα ξανα εμφανιζεται στο ραδιοφωνο και συγκεκριμενα μεσα απο την συχνοτητα του U.R.P. 89,6 fm μαζι με τον Παντελη Νικητοπουλο με τον οποιο κανουν την εκπομπη "Χωρις Ονομα" για λιγο ομως γιατι αποφασιζουν απο κοινου οτι ειναι καλυτερα να συνεχισουν με δικες τους εκπομπες ο καθενας τους.Και ετσι ο Νικος ξεκιναει την εκπομπη "Εμεις και Εγω" μια εκπομπη νεανικη με χιουμορ και πολυ μουσικη η οποια με τον καιρο αρχιζει να μπαινει στις καρδιες των ακροατων του U.R.P. και οχι μονο.Στο τελος του 2009 γινεται υπευθυνος ροης προγραμματος του ραδιφωνικου σταθμου U.R.P.!!!!Και καπου στις 16.01.10 η συνεργασια με τον U.R.P. σταματαει.Ομως δεν μενει για πολυ μακρια απο τα μικροφωνα.Ερχεται η συνεργασια με εναν καινουργιο σταθμο στην Καβαλα.Επομενη σταση; Ο Star fm Καβαλας 94,4 (Παραρτημα του πρωτου ραδιοφωνου της Δραμας Star fm Δραμας 93,5).Η εκπομπη λοιπον "Εμεις και Εγω" συνεχιζεται και ολα αυτα σε εναν νεο σταθμο με πολλες προυποθεσεις για να γινει το Νο1,ομως λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων ο Νικος σταματαει απο το ραδιοφωνο....

To be Continue...

Λεπτομέρεις

Ονομα: Δημητρης-Νικος
Επιθετο: Ιωβης
Ημ. Γεννησης: 1988
Πολη:Καβαλα
Καταγωγη:Αγιος Ευστρατιος
Ομαδα:A.O.K.
Χομπυ: Ψαροντουφεκο,Pro Evolution,Manager '09,Exteme Sports
Αγαπημενο Ειδος Μουσικης: Ελληνικο Hip-Hop,RnB,Rap,Εντεχνα,Ροκ
Συγκροτηματα:Ημισκουμπρια,Νεβμα,Goin Through,Profesional Sinerz
Τραγουδηστες:Akon
Αγαπημενο Ποτο:Baccardi-Cola,Havanha Μαυρο-Cola
Αγαπημενα Επιτραπεζια: Monopoly,Cluedo
Αγαπημενα...παιχνιδια: Poker,Στοιχημα



Homogrooviens Jeronimo Groovy 2006

Homogrooviens Jeronimo Groovy 2006

Homogrooviens Energy 2007

Homogrooviens Energy 2007

Χωρις Ονομα URP 2009

Χωρις Ονομα URP 2009

Εμεις Και Εγω URP 2009

Εμεις Και Εγω URP 2009

Η ώρα είναι...

Συνέντευξη με τους Pro Sinnerz και τον Κόμη Χ

Chat


Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Φεστιβάλ Φιλίππων 2009/ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...



Φεστιβάλ Φιλίππων 2009
Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων


Πρεμιέρα: 4 Ιουλίου
Συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη

Πανηγυρική έναρξη του Φεστιβάλ στον εμβληματικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου με συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, άξιου και δημοφιλούς εκπροσώπου της νεότερης γενιάς των δημιουργών. Η ωραία σύμπτωση είναι, ότι ο ίδιος ο Αλκίνοος, (τραγουδιστής και ηθοποιός) έχει περάσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του κοντά στο αρχαίο θέατρο, όπου πρωτάκουσε σε τρυφερή ηλικία τους «Όρνιθες» του Κουν και τη μυθική μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
9 και 10 Ιουλίου
Μπρεχτ-Βάιλ «Η όπερα της πεντάρας»
«5η Εποχή»-«Πολιτισμός και Επικοινωνία»

Μπέρτολντ Μπρεχτ - Κουρτ Βάιλ
Οι Οργανισμοί «5η Εποχή» και «Πολιτισμός και Επικοινωνία» παρουσιάζουν το έργο των Μπέρτολτ Μπρεχτ και Κουρτ Βάιλ «Η όπερα της πεντάρας». Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Στέλιο Μάινα, Ρένια Λουϊζίδου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και 15 ακόμη ηθοποιούς. Η βαθιά πολιτική γραφή του Μπρεχτ, φωτίζει τις αντιστοιχίες του σήμερα με εκείνες της εποχής συγγραφής του έργου, σε μια παράσταση με χιούμορ, σάτιρα και μουσική.
18 Ιουλίου
Αισχύλου «Χοηφόρες»
ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας «Θεσσαλικό Θέατρο»


Το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας «Θεσσαλικό Θέατρο» παρουσιάζει την τραγωδία του Αισχύλου «Χοηφόρες». Ο Κώστας Τσιάνος σκηνοθετεί τη Λυδία Κονιόρδου στο διπλό ρόλο της Ηλέκτρας-Κλυταιμνήστρας. Η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών, που κατέθεσαν μια καινοτόμο αισθητική πρόταση, για το ανέβασμα της αρχαίας τραγωδίας στη δεκαετία του ';90, επαναλαμβάνεται τώρα, στο δεύτερο μέρος της αισχυλικής «Ορέστειας».
25 Ιουλίου
Ευριπίδη «Τρωάδες»
Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το αντιπολεμικό δράμα του Ευριπίδη «Τρωάδες» σε νέα μετάφραση Ελένης Βαροπούλου και σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη. Η παράσταση, μετά την πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο της Μιλήτου, έρχεται στους Φιλίππους. Στο ρόλο της Εκάβης η Λήδα Πρωτοψάλτη, για πρώτη φορά σε αρχαία τραγωδία, μετά από ευδόκιμη πορεία 50 ετών στο θέατρο. Στο ρόλο της Ανδρομάχης η Μαρία Ναυπλιώτου.
31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου
Θερβάντες «Δον Κιχώτης»
ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
CLOSE WINDOW
Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει ένα βαθιά ουμανιστικό έργο, το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας «Δον Κιχώτης» του Μίγκελ Θερβάντες. Στο ρόλο του περιπλανώμενου ήρωα ο Γιώργος Κιμούλης, σε εκείνον του συντρόφου του Σάντσο, ο Δημήτρης Πιατάς και στο ρόλο της Δουλτσινέα η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου.Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Μικρούτσικος. Σκηνοθεσία Γιάννης Καραχισαρίδης.
4 Αυγούστου
Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής»
Γιάννης Μπέζος
CLOSE WINDOW
«Ο κατά φαντασίαν ασθενής», το τελευταίο και εξαιρετικά δημοφιλές έργο του Μολιέρου ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, ο οποίος και ενσαρκώνει τον Αργκάν, τον υποχόνδριο, εγωιστή ήρωα. Στην παράσταση παίζουν ακόμη Ναταλία Τσαλίκη, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλμπέρτο Φάις, Έμιλυ Κολιανδρή κ.α. Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Ανδρέου.
7 και 8 Αυγούστου
Δ';Εννερί «Αι δύο Ορφαναί»
Θεατρική Διαδρομή
Η «Θεατρική Διαδρομή» παρουσιάζει την κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα Δ';Εννερί «Αι δύο ορφαναί». Πρωταγωνιστούν οι Παύλος Χαϊκάλης, και Γιάννης Βούρος, συμμετέχει ο Αργύρης Αγγέλου. Σκηνοθεσία Τάκης Χρυσικάκος.
21 Αυγούστου
Αισχύλου «Πέρσες»
Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τους «Πέρσες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία, του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη, Ντιμίτερ Γκότσεφ. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Αμαλία Μουτούση, Μηνάς Χατζησάββας, Νίκος Καραθάνος, Νίκος Κουρής, Στεφανία Γουλιώτη, Δημήτρης Ήμελλος, Εύη Σαουλίδου.
28 Αυγούστου
Ευριπίδη «Άλκηστις»
Εθνικό Θέατρο


Την «Άλκηστη» του Ευριπίδη, αυτό το παράξενο και ιδιαίτερα γοητευτικό έργο της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας, παρουσιάζει το Εθνικό θέατρο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Μαρία Σκουλά, Χρήστος Λούλης, Αργύρης Ξάφης, Μαρία Πρωτόπαπα, Ιωάννα Παππά. Η μουσική της παράστασης είναι ζωντανή.
2 Σεπτεμβρίου
Λιούις Κάρρολ «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»
Παιδικό Στέκι Εθνικού Θεάτρου

Το Φεστιβάλ κατεβάζει αυλαία με μία παράσταση για τα παιδιά. Πρόκειται για το έργο του Λιούις Κάρολ «Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων», σε μια μοντέρνα παράσταση, που προέκυψε μέσα από αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2510- 516090

Δεν υπάρχουν σχόλια: