SlideShow

Λιγα λογια!!!

Αυτο το blog ειναι δημιουργια του ραδιοφωνικου παραγωγου Νικου Ιωβη.Γεννημενος το 1988 στην πολη της Καβαλας ξεκινησε τα πρωτα του βηματα στο ραδιοφωνο το 2006 μεσα απο τον Jeronimo Groovy (σ'αυτο βοηθησε ο Νικος Κατσικαρωνης τον οποιο τον ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου) και την συχνοτητα 106,0 fm κανοντας ντουετο με τον Σταθη Χαραλαμπιδη με την εκπομπη "Homogrooviens".Μετα απο ενα χρονο πορειας στον Jeronimo Groovy ο σταθμος κλεινει και ο Νικος μενει χωρις ραδιοφωνικη στεγη ομως το μικροβιο ειναι μεσα του!Βδομαδες αργοτερα ερχετε η συμφωνια με εναν εξησου μεγαλο σταθμο της Καβαλας τον Energy στους 96,6 fm οπου εκει συνεχιζει το 2007 το ιδιο ντουετο και το ιδιο ονομα εκπομπης.Καθεται μισο χρονο και αποχωρει ο ιδιος λογο καποιον διαφωνιων που υπηρχαν!Στην συνεχεια περναει ενα μεγαλο χρονικο διαστημα,μεχρι που φτανουμε στο 2009 οπου ξαφνικα απο το πουθενα ξανα εμφανιζεται στο ραδιοφωνο και συγκεκριμενα μεσα απο την συχνοτητα του U.R.P. 89,6 fm μαζι με τον Παντελη Νικητοπουλο με τον οποιο κανουν την εκπομπη "Χωρις Ονομα" για λιγο ομως γιατι αποφασιζουν απο κοινου οτι ειναι καλυτερα να συνεχισουν με δικες τους εκπομπες ο καθενας τους.Και ετσι ο Νικος ξεκιναει την εκπομπη "Εμεις και Εγω" μια εκπομπη νεανικη με χιουμορ και πολυ μουσικη η οποια με τον καιρο αρχιζει να μπαινει στις καρδιες των ακροατων του U.R.P. και οχι μονο.Στο τελος του 2009 γινεται υπευθυνος ροης προγραμματος του ραδιφωνικου σταθμου U.R.P.!!!!Και καπου στις 16.01.10 η συνεργασια με τον U.R.P. σταματαει.Ομως δεν μενει για πολυ μακρια απο τα μικροφωνα.Ερχεται η συνεργασια με εναν καινουργιο σταθμο στην Καβαλα.Επομενη σταση; Ο Star fm Καβαλας 94,4 (Παραρτημα του πρωτου ραδιοφωνου της Δραμας Star fm Δραμας 93,5).Η εκπομπη λοιπον "Εμεις και Εγω" συνεχιζεται και ολα αυτα σε εναν νεο σταθμο με πολλες προυποθεσεις για να γινει το Νο1,ομως λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων ο Νικος σταματαει απο το ραδιοφωνο....

To be Continue...

Λεπτομέρεις

Ονομα: Δημητρης-Νικος
Επιθετο: Ιωβης
Ημ. Γεννησης: 1988
Πολη:Καβαλα
Καταγωγη:Αγιος Ευστρατιος
Ομαδα:A.O.K.
Χομπυ: Ψαροντουφεκο,Pro Evolution,Manager '09,Exteme Sports
Αγαπημενο Ειδος Μουσικης: Ελληνικο Hip-Hop,RnB,Rap,Εντεχνα,Ροκ
Συγκροτηματα:Ημισκουμπρια,Νεβμα,Goin Through,Profesional Sinerz
Τραγουδηστες:Akon
Αγαπημενο Ποτο:Baccardi-Cola,Havanha Μαυρο-Cola
Αγαπημενα Επιτραπεζια: Monopoly,Cluedo
Αγαπημενα...παιχνιδια: Poker,Στοιχημα



Homogrooviens Jeronimo Groovy 2006

Homogrooviens Jeronimo Groovy 2006

Homogrooviens Energy 2007

Homogrooviens Energy 2007

Χωρις Ονομα URP 2009

Χωρις Ονομα URP 2009

Εμεις Και Εγω URP 2009

Εμεις Και Εγω URP 2009

Η ώρα είναι...

Συνέντευξη με τους Pro Sinnerz και τον Κόμη Χ

Chat


Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι «Μπαλαρίνες» του - Έκλεισαν εξαιρετικά την αυλαία του COSMOPOLIS


«Ξέρετε τα καθιερωμένα, εσείς θα φωνάζετε: κι άλλο, κι άλλο, εμείς θα κάνουμε ότι φεύγουμε και μετά θα κάνουμε ότι επιστρέφουμε πάλι, αν και προτείνω ν’ απλοποιήσουμε τη διαδικασία λόγω της ζέστης και να καταργήσουμε τις μετακινήσεις». O Φίλιππος Πλιάτσικας, απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες κοινό που είχε κατακλύσει το παραλιακό τμήμα του Πάρκου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα. Λίγα λεπτά πριν πάντως ο Φίλιππος είχε αλληλομπουγελωθεί με τις πρώτες σειρές των φανατικών οπαδών του και φυσικά τους είχε χαρίσει μια εξαιρετική εμπειρία. Μια συναυλία όπου οι «Μπαλαρίνες….επιτρέπονταν» και η μουσική διαδρομή στα κορυφαία τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ είχε ικανοποιήσει τους πάντες. Μεγάλους, μικρούς, ίσως και μικρότερους.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η αυλαία του φετινού COSMOPOLIS το βράδυ της Κυριακής, φιλοξενώντας στη μουσική σκηνή του τον Φίλιππο Πλιάτσικα που μαζί με την παρέα του, περιοδεύουν από τις 12 Ιουνίου στην Ελλάδα. Ήταν η τρίτη φορά εντός των τελευταίων πέντε ετών που ο Φίλιππος ταξίδεψε μουσικά το κοινό του νομού Καβάλας. Να θυμίσουμε ότι τον Ιούλη του 2004 στα Κάστρα της Νέας Περάμου είχε πραγματοποιηθεί η συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ που εκείνη τη χρονιά κήρυξαν τη λήξη της συνεργασίας τους. Τον Ιούλη του 2007 ο Φίλιππος συνοδευόμενος από τον Βασίλη Καζούλη είχε εμφανιστεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ Κεραμωτής «Πλάι στο κύμα» προσφέροντας μια από τις καλύτερες συναυλίες στην τοπική μουσική ιστορία. Εντύπωση που ενισχύθηκε το βράδυ της Κυριακής με μία ακόμη κεφάτη και άκρως επιτυχημένη εμφάνιση.
Μπορεί η δωρεάν προσφορά των συναυλιών του φεστιβάλ να αύξησε ελαφρώς την προσέλευση του κοινού. Ωστόσο είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο, ότι ακόμη κι αν είχε εισιτήριο η συναυλία, πάλι γεμάτο ασφυκτικά θα ήταν το παραλιακό τμήμα του Πάρκου. Αφού ο Πλιάτσικας έχει το δικό του κοινό, ποικίλο σε ηλικιακό επίπεδο. Απέναντι από τη σκηνή βρέθηκαν πενηντάρηδες που συνειδητά αγαπούν το είδος της μουσικής που συνθέτει και τραγουδά ο Φίλιππος. Βρέθηκαν επίσης οι τριαντάρηδες γονείς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ οι οποίοι κρατούσαν τα παιδιά τους από το χέρι, ενώ στριμωγμένοι κάτω ακριβώς από τη σκηνή ήταν οι έφηβοι της Καβάλας, αυτοί που παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια τη μοναχική πορεία του τραγουδοποιού. Ωστόσο η ομορφότερη εικόνα της βραδιάς ήταν τα πιτσιρικάκια που κοιμόνταν στον ώμο των μπαμπάδων τους, μετά τις 12:30 όταν και είχε ολοκληρωθεί η συναυλία.
Συνοδοιπόρος του Φίλιππου Πλιάτσικα στη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία είναι ο έγχρωμος ράπερ Mc Yinka που ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας, κατέχει πλέον την ελληνική γλώσσα άψογα. Τις εμφανίσεις του Φίλιππου πλαισιώνουν στο μπάσο ο Αλέκος Αράπης, μέλος συγκροτήματος των «Απροσάρμοστων», στα τύμπανα ο Πάνος Τόλιος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των «Ξύλινων Σπαθιών», στο τσέλο η Ειρήνη Αναστασίου, στα πλήκτρα ο Γιάννης Σκούταρης, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Αλέκος Βουλγαράκης. Φωνητική υποστήριξη, ακορντεόν και ακουστική κιθάρα παίζει η Νίκη Γρανά, τα φώτα και τις προβολές σχεδιάζει ο Περικλής Μαθιέλης, ενώ τον ήχο φροντίζει ο Νίκος Παππάς.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι μουσικοί περιοδεύουν μαζί με τις οικογένειές τους, κάτι που διαπιστώθηκε εύκολα από όσους βρέθηκαν στα παρασκήνια και καταμέτρησαν συζύγους και τέκνα. Εκείνο που επίσης επαληθεύτηκε για μία ακόμη φορά, ήταν το γεγονός πως ο Φίλιππος Πλιάτσικας παραμένει ένας αντιστάρ. Εντελώς απλός και χαμογελαστός, ευδιάθετος κι έτοιμος να φωτογραφηθεί με όποιον τρόπο του ζητηθεί. Αναλόγως πρόθυμος ήταν και ο Mc Yinka που ποζάρισε στον φωτογραφικό φακό στο μεσοδιάστημα της σκηνικής του παρουσίας. Ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής σκηνής ήταν και παραμένει ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ενώ η παρουσία του αποδεικνύεται μια από τις καλύτερες συναυλιακές επιλογές που δύναται να κάνουν οι διοργανωτές και μάλιστα διαχρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: